Zara Sahibi Serveti

Serveti 902 milyar dolara ulaşan Jeff Bezos. Zaranın Sahibi Amancio Ortega.


Bill Gates In Yerini Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Aldi Euronews

16 Ağustos 2013 Cuma.

Zara sahibi serveti. Zara markasının sahibi Amancio Ortega İngilterenin ABden çıkma kararı sonrası servetinden 6 milyar dolar kaybetti. Amancio Ortega dünya milyarderlerinin arasında olmasının yanı sıra İspanyanın en zengini. Bloomberg Milyarderler Endeksinin rakamlarına göre bir zamanlar Avrupanın en zengin iş insanı olan Orteganın serveti yıl başından bu yana 97 milyar dolar gerileme kaydetti.

Zaranın sahibi Amancio Orteganın da serveti yılbaşından bu yana ciddi gerileme kaydetti. Aynı zamanda Avrupanın da milyarderleri arasında. Zara Massimo Dutti ve PullBear gibi markaların bulunduğu Inditexin sahibi Amancio Ortega dünyanın en zenginleri sıralamasında önündeki Jeff Bezosun 3 günde 6 milyar dolar.

Zaranın sahibinin serveti bir anda eridi. We would like to show you a description here but the site wont allow us. İkinci sırada ise 67 milyar Dolar ile ünlü İspanyol markası Zaranın sahibi Amancio Ortega yer alıyor.

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg 446 milyar Dolar. Zarayı da barındıran İnditex Grubunun hisselerindeki yükselişle 46 milyar dolar kazanırken toplam serveti 804 milyar dolara ulaştı. Bloomberg Milyarderler Endeksine göre Meranın serveti 55 milyar doları buluyor.

Zaranın ana şirketi Inditex hisseleri mağaza satışlarının tatil döneminde azalacağı tahminleri nedeniyle cuma günü yüzde 7 gerileyerek 3 yılın en sert düşüşünü. 57 milyar 4 Warren Buffett Serveti. Amerikan ekonomi dergisi Forbesun gerçek zamanlı servet takibi endeksine göre dünyanın en zengini koltuğuna Zaranın da sahibi olan İspanyol tekstil devi Inditexin patronu Amancio.

Dünyanın en zenginleri listesindeki onuncu isim yine moda dünyasından. İspanyol markası Zaranın sahibi Amancio Ortega 67 milyar Dolar. İspanyalı işadamı ve Zaranın sahibi Amancio Ortega 831 milyar dolarlık servetiyle sıralamada üçüncü sırada geldi.

Zara Pull Bear Bershka Massimo Dutti Stradivarius Oysho gibi giyim markalarının sahibi olan Amancio Ortega yaklaşık 85 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin ikinci kişisi. Ortegayı 608 milyar Dolar ile Warren Buffet takip ederken Meksikalı Carlos Slim. Zara Massimo Dutti ve PullBear gibi markaların bulunduğu Inditexin sahibi Amancio Ortega dünyanın en zenginleri sıralamasında önündeki Jeff Bezosun 3 günde 6 milyar dolar kaybetmesiyle 2.

Microsoftun kurucusu Bill Gates şu an hem Amerikanın hem de dünyanın en zengin adamı olarak 75 milyar dolarlık bir servete sahip. Uzakdoğu bu iki markayı uçurdu. Michael Bloomberg 40 milyar.

Zara grubunun sahibi Amancio Ortega serveti ise 889 milyar dolar. Zaranın sahibi Amancio Orteganın serveti 67 milyar dolar. Amancio Ortega bünyesinde Zarayı da barındıran İnditex Grubunun hisselerindeki yükselişle 46 milyar dolar kazanırken toplam serveti 804 milyar dolara ulaştı.

Oraclenin patronu Laryy Ellison 436 milyar Dolar. Zaranın sahibi hayatını kaybetti. Beate Heister ve Karl Albrecht Jr Almanya.

67 milyar 3 Amancio Ortega Üçüncü sırada ise İspanyol perakende devi Zaranın sahibi Amancio Ortega aldı. Amazonun sahibi Jeff Bezos 453 milyar Dolar. Zaranın sahibi hayatını kaybetti.

Meksikalı Carlos Slim Helu 50 milyar Dolar. Zaranın sahibi İspanyol iş adamı Amancio Ortega şirketinin hisselerinin geçen cuma günü sert düşmesi sonucu bir günde 43 milyar dolar kaybederek Avrupanın en zengin kişisi unvanını kaybetti. Warren Buffet 608 milyar Dolar.

Avrupada ekonomik krizin ortasında üç milyarder doğdu. Zaranın sahibi Amancio Orteganın kızı Sandra Ortega Meranın serveti 1 milyar dolara.


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Hakkinda Daha Once Hicbir Yerde Duymadiginiz 19 Gercek Onedio Com


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Nin Hayat Hikayesi Is Yasam Haberleri


Zara Nin Patronu Ispanyol Ortega Simdilik Dunyanin En Zengini Haberler


Zara Nin Sahibi Kim Zara Hangi Ulkenin Markasi Internet Haber


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Bill Gates I Gecti Dunyanin En Zengini Oldu Haberler Ekonomi


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Nin Hayat Hikayesi Is Yasam Haberleri


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Nin Hayat Hikayesi Is Yasam Haberleri


Zara Nin Sahibi Hayatini Kaybetti Ekonomi Finans Haberleri


Zara Nin Sahibi Amancio Ortega Nin Hayat Hikayesi Is Yasam Haberleri


LihatTutupKomentar