Whatsapp Kurucusu Serveti

Serveti 24 kasımda ilk kez 100 milyar doları aştı. Dünyanın en zengin kişisi olan Amazonun kurucusu Jeff Bezosun toplam serveti 1164 milyar dolar seviyesinde.


Whatsapp Kurucusundan Yeni Bir Mesajlasma Uygulamasi Signal Teknoloji Haberleri

WhatsAppın kurucusu Brian Acton sosyal medyadaki Delete Facebook FacebooKu silin kampanyasına destek verdi.

Whatsapp kurucusu serveti. WhatsAppın kurucusu Brian Acton sosyal medyadaki Delete Facebook FacebooKu silin kampanyasına destek verdi. WhatsAppın kurucusu Brian Acton sosyal medyadaki Delete Facebook FacebooKu silin kampanyasına destek verdi. Jan Koum mobil mesajlaşma uygulaması olan Whatsappın kurucusu ve CEOsu olarak tanınıyor.

Zoomun kurucusu Eric Yuanın serveti ise dörde katlayarak 131 milyar dolara ulaştı. 79 milyar dolar 18. Biyografiyi ayarlayın ve Brian Actonın Wikipedia Biyo Yaş Boy Kilo Karısı Net hakkında daha fazlasını.

Sosyal medya devi Facebook 2014 yılında popüler mesajlaşma uygulaması WhatsAppı 19 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Amazonun kurucusu ve Üst Yöneticisi Bezosun serveti bugün 12 milyar dolar artarak 1502 milyar dolara ulaştı. Hisseleri yeni bir rekor kıran şirketin piyasa değeri 888 milyar dolara.

WhatsApp ve Facebook verilerinin birleştirilmesini kabul. Sosyal medya devi Facebook 2014 yılında popüler mesajlaşma uygulaması WhatsAppı 19 milyar dolar karşılığında satın almıştı. Jeff Bezos ve boşandığı karısı MacKenzie Sheri Tuttle Fotoğraf.

Yaşanan gelişmeyle birlikte Bezosun hayatı ve serveti merak edilmeye başlandı. Amazonun kurucusu Jeff Bezos bu servetle birlikte dünyanın en zengin insanı unvanını elde etti. 27 Temmuz 2017de toplam serveti 90 milyar ı geçince yaşayan en zengin insan unvanını aldı.

Zoomun kurucusu Eric Yuanın serveti ise dörde katlayarak 131 milyar dolara ulaştı. Salgın döneminde milyarlarca insan ekonomik zorluklarla boğuşurken zenginler servetlerine servet katmayı sürdürüyor. Amazonun kurucusu ve CEOsu olan Jeff Bezosun serveti her geçen gün artıyorSon olarak geçtiğimiz ayda Amazon hisselerinde meydana gelen artış ile birlikte Bezosun serveti 95 milyar doları geçmişti.

WhatsApp Twitle Paylaş- ABONE OL. Actonın 2020 rakamlarına göre 38 milyar dolarlık serveti var. Mesajlaşma döneminde bambaşka bir devrim yaratan Koum başarısıyla herkes tarafından.

Reuters ESKİ EŞİ ZENGİNLER. Brian Acton WhatsApp ve İnternet girişimcisinin kurucularından olan popüler bir Amerikan bilgisayar programcısıdır. Jeff Bezosun serveti 150 milyar doları aştı ABDli e-ticaret devi Amazonun kurucusu ve Üst Yöneticisi Jeff Bezosun serveti 150 milyar.

John Doerr Kleiner Perkins Caufield Byersın Başkanı serveti. Ayrıca şu anda Facebook tarafından Şubat 2014te 19 milyar dolara satın alınan bir mobil mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp. James Goodnight SAS Instituteun CEOsu serveti.

Zoom kurucusu Eric Yuan 2020 yılı içerisinde servetini en fazla artıran iş insanı olarak kayıtlara geçti. Signalin kurucusu Brian Acton ise WhatsAppın eski kurucusu. Sosyal medya devi Facebookun hisselerinin değer kazanmasıyla şirketin kurucusu Mark Zuckerbergin kişisel serveti 100 milyar doları aştı.

Amazonun kurucusu Jeff Bezos 2020 yılında dünyanın en zengin insanı olarak gösterildi. Facebooku silin Veri ihlali iddiaları sonucu sosyal medyada başlatılan Delete Facebook Facebooku silin kampanyasına WhatsAppın kurucusu da. Sosyal medya devi Facebookun hisselerinin değer kazanmasıyla şirketin kurucusu Mark Zuckerbergin kişisel serveti de ilk kez 100 milyar doları aştı.

Teslanın CEOsu Elon Musk bu yıl mal varlığına 258 milyar dolar daha ekledi. 50 kişi aynı anda. En zengin ikinci kişi olan Fransız iş adamı Bernard Arnault ise 116 milyar.

Whatsappın Kurucusu Facebooku Silin Zuckerbergin serveti 5 milyar dolar düştü Merkezi İngilterenin başkenti Londrada bulunan Cambridge Analytica adlı veri analiz şirketinin yaklaşık 50 milyon Facebook hesabından veri topladığı ve bu verileri ABD seçimleri ve Brexit referandumunu etkilemek için kullandığı iddiasının yankıları sürüyor.


Facebook Instagram Whatsapp Messenger Teknoloji Dehasi Mark Zuckerberg Kimdir Youtube


Facebook Un Kurucusu Zuckerberg In Serveti 100 Milyar Dolari Asti Haberler Ekonomi


Whatsapp Kurucusundan Yeni Bir Mesajlasma Uygulamasi Signal Teknoloji Haberleri


Whatsapp Kurucusundan Yeni Bir Mesajlasma Uygulamasi Signal Teknoloji Haberleri


Whatsapp In Basari Oykusu Foto Galerisi


Teknoloji Dunyasinin En Zenginleri Belli Oldu


Whatsapp In Kurucusu Jan Koum Un Basari Hikayesi Jan Koum Kimdir Yeni Is Fikirleri


Mark Zuckerberg In Serveti 2013 Te Ne Kadar Artti Facebook Ceo Zuckerberg Mark Zuckerberg


Whatsapp In Kurucu Ortagi 7 Milyar Dolarlik Servetini Nasil Harciyor Ceotudent


LihatTutupKomentar