Ybinali Yıldırımın Serveti

Binali yıldırımın ailesinin serveti. 2019 yılında konuyla ilgili Binali Yıldırımın 26 milyar dolarlık serveti olduğu iddiasına yönelik Erkam Tufan bir video hazırlamış ve Orhan Uğuroğlu bir köşe yazısı yazmıştır.


Feto Sirin Baba Kod Adli Sanik Araciligiyla Orgut Mensuplarina Para Dagitmis Gaziantep Haber Megahaber 2021 Haber Avukatlar Suc

AKPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım ın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddia ediliyordu.

Ybinali yıldırımın serveti. Yer yerinden de oynamadı memlekette erkam. Koç-Sabancı da neymiş. AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım ın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddia ediliyordu.

Binali Yıldırımın serveti dünya sıralamasında. Açıklanan belgelere göre Yıldırımın ve ailesinin vergi cennetlerine kayıtlı 11 kargo gemisi ve 7 gayrimenkulü var. CHPli Hüsnü Bozkurt Yıldırımın servetin 26 milyar dolara çıktığı iddiasını gündeme getirdi.

Binali Yıldırımın serveti dünya sıralamasında Koç ve Sabancıyı geçti Daha önce Hollanda basını tarafından gündeme getirilen Binali Yıldırımın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddiasına değinen CHP eski milletvekili Hüsnü Bozkurt şirketin değerinin 26 milyar dolar olarak verildiğini öne sürdü. Yoldan çıkarım diye boğaziçi üniversitesine gitmedim diyen binali yıldırım istanbul teknik üniversitesinde gemi inşa ve deniz bilimleri okudu. İşte Binali Yıldırımın dudak uçuklatan gizli serveti iddiası.

CHPli Hüsnü Bozkurt servetin 26 milyar. European Investigative Collaborationsın EIC Malta Belgeleri projesi kapsamında Başbakan Binali Yıldırımın ailesinin serveti üzerine yaptığı araştırma ailenin daha önce varlıkları bilinmeyen üç Malta gemisi de dahil olmak üzere en az 11 kargo gemisini ve Hollandadaki yedi gayrimenkulü içeren yaklaşık 140 milyon euro değerindeki malvarlığını ortaya çıkardı. Bu operasyon kapsamında Binali Yıldırımın bacanağı İhaleye fesat karıştırmak irtikap nitelikli dolandırıcılık rüşvet almak ve vermek gizli olan ihale bilgilerini.

2000li yılların ilk çeyreğinde Binali Yıldırımın aile serveti deşifre oldu. CHPli Hüsnü Bozkurt Yıldırımın sadece Hollandadaki servetinin 26 milyar dolara çıktığı iddiasını gündeme getirdi. European Investigative Collaborationsın EIC Malta Files projesi kapsamında Fransız haber sitesi Mediapart Hollanda gazetesi NRC Handelsblad ve Blackseaeu sitesinin ortak yürüttüğü araştırma Başbakan Binali Yıldırımın servetini.

Hollanda basını binali yıldırımın sadece oradaki servetinin 26 milyar dolar221 milyar tlolduğunu yazdı. 26 mİlyar dolarlik servete nasil ulaŞtibakan olunca nasil yÜrÜ ya kulum oldubakanlik yildirim ve mahdumlarina nasil İyİ geldİvergİden kaÇirmak İÇİn gemİ. AKPli Binali Yıldırımın 150 milyon avroluk gizli servetinin olduğu belirtiliyordu.

AKPli Binali Yıldırımın 150 milyon avroluk gizli servetinin olduğu belirtiliyordu. Başbakan Binali Yıldırımın Off-Shoredaki gizli filosu ortaya çıktı. CHPli Hüsnü Bozkurt servetin 26 milyar dolara çıktığını iddia etti.

Başbakan Binali Yıldırımın offshore hesapları ve bugüne kadar bilinmeyen 140 milyon euroluk serveti ortaya çıktı. CHPli Hüsnü Bozkurt servetin 26 milyar dolara çıktığını iddia etti. CHPli Hüsnü Bozkurt servetin 26 milyar dolara çıktığını iddia etti.

Hollanda basınında AKPli Binali Yıldırım 150 milyon dolar değerinde bir şirketinin olduğu duyurulmuştu. CHPli Hüsnü Bozkurt servetin 26 milyar dolara çıktığını iddia etti. Daha önce Futbol Leaks dökümanlarını yayımlayan ve dünya çapında yankı uyandıran Avrupa araştırmacı gazetecilik ağı.

AKPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırımın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddia ediliyordu. İddiada herhangi bir kaynak bulunmamaktadır. Bunun üzerine gemilerden bazısı alelacele satıldı bazısı ise söküme gönderildiYıldırımlar 2010dan sonra fiyatları 19 ila 33 milyon dolar arasında olan 11 gemiyi banka kredisi olmadan nakit ödeyerek satın aldılar.

Hollanda basını yazmıştı. AKPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırımın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddia ediliyordu. Binali Yıldırımın Hollandadaki serveti 26 milyar dolara çıktı iddiası.

Ne yıldırımdan bir açıklama varne saraydanne akpden. Binali Yıldırımın serveti dünya sıralamasında Koç ve Sabancıyı geride bıraktı AKPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırımın 150 milyon euroluk gizli servetinin olduğu iddia ediliyordu. 15 Haziran 2021 Salı.

Binali Yıldırımın oğlunun gizli serveti. AKPli Binali Yıldırımın 150 milyon avroluk gizli servetinin olduğu. İddiayı T24 CumhuriyetTELE1 ve Halk tv de haberleştirmiştir.

Bu kadar gemi türk donanmasında var mı merak ettirmiştir. BOLD-Adalet ve Kalkınma Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırımın gizli serveti dudak uçuklattı. Gemiler Off shore hesaplarında tutulan on milyonlarca Euro yurt dışında astronomik değerli gayrimenkuller İşte Binali Yıldırımın maaşla yaptığı servet.

Görsel görsel chp konya eski milletvekili hüsnü bozkurtun yeniden gündeme getirdiği iddia. Akpnin genel başkan adayı ve başbakan olması beklenen binali yıldırım kimdir. CHPli Hüsnü Bozkurt Yıldırımın servetin 26 milyar dolara çıktığı iddiasını gündeme getirdi.

Binali Yıldırımın Hollandadaki serveti 26 milyar dolara çıktı iddiası. Eski başbakan koçlarısabancıları çoktan geçmişdünya sıralamasında yani.


Durustluk Dogruluk Panosundaki Pin


Binali Yildirim Dogum Gunu Pastasindaki Mumlari Elleriyle Sondurdu Dogum Gunu Mumlar Dogum Gunu Kutlamalari


Binali Yildirim In Servetinin Sirri Dusunceler Insan


Mesut Parlak Genc Cumhuriyet E Ozlem Sozcu Gazetesi Gencler Nevada Yazarlar


Binali Yildirim Ve Ailesinin Gizli Serveti Ortaya Cikti Youtube Ordu Youtube Videolar


Gezilecekyerlerimiz Basbakan Yildirim Dan Teog Aciklamasi Haber Basbakan Arama


Ilber Hoca Boyle Anlatti Iyi Dosya Tutar Ve Kallestir Ekonomi


Serdar Ortac Allah Benim Belami Versin Sarkici Unluler Sarkilar


Sozler Panosundaki Pin


LihatTutupKomentar