Zarabin Net Serveti

Yılda 828 milyar dolarlık 10 yılda 87 trilyon dolarlık bir illegal finansal akım. Bu konuda sadece bir örnek vermek bile yeterli olabilir.


Pin On Uae

Amerikan askerleri 2003ün Mayıs ayında Irak-Suriye sınırındaki El Kaim şehrinin yakınında bir kamyonu durdurdu.

Zarabin net serveti. Düşünülen senaryolar arasında. Zarrabın kefalet talebinin. İşte Reza Zarrabın el konulan serveti.

8 Bu servetlerin sadece finansal serveti gösterdiğinin. Al varlığına el konulanlar listesinde Zarrabla birlikte 22 kişi daha var. Ebru Gündeşin 11 yıldır evli olduğu Zarraba açtığı boşanma davasının ardından patlayan yasak aşk skandalıyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Zarrabın serveti uçağı boyunu aşan dolar balyaları gündeme ekrana getirilince jüri canlanıyor. Medya ABD yargısı Zarrabın yanına başka isimleri de oturtabilir tehlikenin büyüklüğü burada Rüşvetçi oğlanın ABD nezdindeki hak ve hukukunu işte bu nedenle sahipleniyorlar. İranda Reza Zarrabın ortağı olarak bilinen Babek Zencaniye idam cezası verilmesinin ardından muhalefet dava dosyasının getirilip Türkiyedeki bağlantıların da ortaya çıkarılmasını istedi.

Tahrandan gelecek olan heyet Reza Zarrabın ortağı olarak bilinen ve İranda tutuklu bulunan Babek Zencaninin malvarlığını araştıracak. Sorun yalnızca kuzeyde Lapon kültürünün köklenmesi onlarla birlikte başka azınlıkların örneğin İsveçli Nasyonal Sosyalistlerin de lobotomiden ve sterilizasyondan geçirilmesi yada Ortadoğuda Ermenilerin Kürtlerin Alevilerin etc azınlıkların temizlenmesi jenosidi ile sınırlı değil. Hadisenin yasak aşkını Şuşu lakaplı falcı Şengül Boybaşın.

Reza Zarrabın malvarlığına el konulması kararı çıktı. Zarrabın Türkiyede yıllardır süper yetkilerle donatılmış fiili kara ekonomi bakanı gibi hareket eden bu adamın yalnızca 5-10 yılda yaptığı kişisel serveti 1 milyar dolara yakın. İşte Reza Zarrabın el konulan mal varlığı ve şirketleri.

Türkiye yurt dışına en fazla illegal fon çıkartan ilk 10 ülke arasında. Hatta bir jüri üyesi sürekli uyuklayınca Hakim Berman bu mahkemede uyuyorsan her. New Yorkta devam eden davada itirafçı olmasının ardından Reza Zarrabın Türkiyedeki mal varlığına el konulma kararı çıktı.

Yüksek bürokrat ve bakanlara dağıttığı rüşvetin şimdilik açıklanan kısmı 50 milyon dolar. Elindeki serveti çekip ald. Haberde Zarrabın İranla ilgili ticari ilişkilerini Zencaniye ait Sorinet Holding vasıtasıyla yürüttüğü aktarıldı.

Reza Zarrab kimdir şirketleri serveti. Türkiyenin en zenginleri listesine girmese de 500 milyon liralık serveti bulunan Zarrab her şeyini satışa çıkardı. ABDde tutuklu bulunan ve Türkiye vatandaşı da olan İranlı iş adamı Reza Zarrabın Rıza Sarraf 50 milyon dolar kefaletle serbest bırakılma duruşması 7 Hazirana ertelendi.

2018 yılında ülkedeki yaklaşık 28 milyar dolarlık cari açığın üçte ikisi 21 milyar dolar Net Hata ve Noksan Kaleminde. Altınların değeri 500 milyon dolardı. Peki Reza Zarrabın serveti ne kadar hangi şirketlere sahip.

TV Nette GlobalTheft programında konuşanlardan Ayşegül SUNGUR diyor ki. Değeri 350 milyon dolardı. Kamyonun içinde 18er kiloluk 2 bin külçe altın vardı.

Onun dışında hele teknokrat birisi tanıklık yapıyorsa hepsi düşüyor. Ülkede 1-5 milyon dolarlık serveti olan 80944 zengin 5-10 milyon dolarlık serveti olan 7453 zengin 10-50 milyon dolarlık serveti olan 4779 zengin 50-100 milyon dolarlık serveti olan 440 zengin 100-500 milyon dolarlık serveti olan 282 süper zengin ve 500 milyon dolar ve üzerinde serveti olan 45 ultra süper zengin var. Hadise ve Reza Zarrabın yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Otomobil Suzuki Motor 2020 mali yılı net karını yüzde 91 artırd. Onun içinden de 100 külçe altın çıktı. Zarrabın gerek muazzam serveti gerekse kirli ilişki ağı sebebiyle Türkiyede can güvenliğinden endişe etmeye başladığı bu nedenle ABDye giderek kendisini kasıtlı olarak tutuklattığı verdiği ifadede bağlantılarını açıklamak suretiyle mal varlığının bir kısmını koruyabilmek yönünde bir anlaşmaya varabilmeyi planladığı.

Sibel Candan sonra da ikinci sırada eşi Ebru Gündeşe eski eşi Reza Zarrabın nikahta taktığı 7 karatlık 6 milyon liralık tektaşın olduğu söylenmişti. Kendi ifadesiyle geçmiş düzenbazlıkları ve serveti de göz önünde. Babek Zencani adı son olarak Türkiyede yürütülen 17 Aralık 2013 soruşturmasında Reza Zarrabın patronu olarak geçmiştirZencani Reza Zarrab aracılığıyla Ganadan 15 ton altını hiçbir kayıt altına alınmadan Türkiyeye sokmakla itham ediliyorTürkiyede Reza Zarrabın gözaltına alınmasından sonra patronu olduğu söylenen Babek Zencani de İranda.

Ama yüzük savaşını kazanan Bülent Ersoy oldu. Ama Zarrabın Ebru Gündeşe aynı günlerde bir BMW 760 bir Aston Martin Kanlıcada ikiz yalı bir ofis Bodrum Kalesi manzaralı yazlık 60 Years isimli lüks yat. Birkaç gün sonra kuzeyde Kerkükteki bir durakta bir kamyon aramaya takıldı.


Laundry Lines Laundry Room Storage Laundry Room Cabinets Laundry Room Remodel


Top 10 Richest People In Germany 2014 Forbes List Rich People People Forbes


Servet I Funun Ve Milli Edebiyat In Bagimsiz Sanatcilari Www Bogazicielit Net Ders Programlari Edebiyat Egitim Felsefesi


Vay Babam Vay Yakindan Takip Ettigimiz Unlulerin Mal Varliklari Sizin De Cenenizi Yoracak Onedio Com


Leonid Mikhelson Is A Russian Businessman Ceo Chairman And Major Shareholder Of The Russian Gas Company Novatek His Perso Forbes Magazine Forbes Business Man


Mikhail Fridman Billionaire Forbes Buddy


Rose Pics On Twitter Blackpink Rose Paris Fashion Week 2019 Ysl Fashion Show


Pin Pa Girisimci Kafasi


Psbattle Nusret Gokce Aka Salt Bae At Paris Saltbae How To Be Outgoing Bae


LihatTutupKomentar